close
تبلیغات در اینترنت
این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید
تغیر ظاهر پست ها

درحال بارگذاری ....
به سایت هنریک خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید
سایت هنریک در سال 1394 به منظور ارائه بهترین و حرفه ای ترین ابزارها ،قالب ها و مطالب گرافیکی ایجاد شد و با قدرت تمام به رقابت با سایر رقبا میپردازد .

این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید

تاریخ ارسال پست:
جمعه 05 خرداد 1396
نویسنده:
عبداله مظفری
تعداد بازدید:
51

 این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید

وب سایت روزیاتو: این غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند.

مواد لازم:

  •     ۱ پیمانه برنج دانه بلند
  •     ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  •     ۱ حبه سیر خرد شده
  •     نصف قاشق غذاخوری فلفل هالوپینوی خرد شده
  •     ۱ قاشق چایخوری مرزنجوش
  •     نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     ۱٫۵ پیمانه آب مرغ
  •     نمک
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای سس قرمز:

  •     ¼ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۲ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر چیلی
  •     ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی
  •     ۱ پیمانه آب مرغ
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نمک

برای بوریتو:

  •     ۴ عدد نان تورتیلا
  •     ۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     نصف پیمانه لوبیای سیاه پخته شده
  •     ۲ پیمانه مخلوط پنیر مکزیکی
  •     کاهو و گوجه فرنگی خرد شده
 
طرز تهیه بوریتو مکزیکی

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه، روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل هالوپینو را در روغن ریخته و تفت دهید. آن ها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
 
2- برنج و مرزنجوش (آویشن کوهی) را اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و سپس سس گوجه فرنگی، آب مرغ و نمک را بیفزایید. آن ها را به خوبی هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم به حالت نیم جوش باقی بماند تا همه مواد کاملا نرم شوند.

3-در یک شیرجوش کوچک، روغن را داغ کنید؛ آرد و پودر چیلی را بیفزایید و هم بزنید. آن ها را تا زمانی تفت دهید که کاملا قرمز شوند.

4- سس گوجه فرنگی، آب مرغ و ادویه را بیفزایید. آن ها را خوب هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند. سپس کنار بگذارید.

5- برای درست کردن بوریتو، ۲ قاشق غذاخوری از سس قرمز را درون مرغ ها بریزید.

6-روی یک نان تورتیلا، یک لایه پنیر بریزید، یک قاشق غذاخوری برنج روی آن قرار دهید. روی آن ها مرغ و سپس لوبیای سیاه بریزید.

7- لبه های نان را تا کرده و سپس آن را لقمه کنید تا بوریتو کاملابسته شود.

8-کف قالب، یک لایه سس بریزید. بوریتوها را روی آن بچینید. روی لقمه ها یک لایه از مخلوط پنیرها بریزید.

9-بوریتوها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.


10-این لقمه های مکزیکی را به همراه کاهو و گوجه فرنگی خرد شده سرو کنید.

کلمات کلیدی

این بوریتوی تند مکزیکی را امتحان کنید

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی