close
تبلیغات در اینترنت
این سالادهای ویژه و لاکچری...

مجله اینترنتی هنریک

این سالادهای ویژه و لاکچری...

این سالادهای ویژه و لاکچری...,

ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

تعرفه طراحی
درگاه پرداخت
قالب ساز انلاین
ساخت کد QR
رنگ های فلت
سفارش ترجمه
تمام ابزار ها
نام کاربری :
پسورد :
  • پسورد خود را فراموش کرده اید؟
  • نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد :
    ایمیل :
    نام مستعار :
    کد امنیتی : کد امنیتیبارگزاری مجدد
    دسته بندی
    ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.

    سالاد یونانی
     
    بیتا منوچهری

    • میزان سرو: 2 نفر
    مواد لازم:
     
    • کاهو (خرد شده): نصف یک عدد
    • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 10 عدد
    • خیار (خرد شده): 2 عدد
    • زیتون: 10 عدد
    • کیپر: 2 ق چ (در صورت تمایل)
    • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
    • پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد
    • پنیر فتا (نگینی خرد شده): 150 گرم
    • برگ ریحان: به مقدار لازم
    • روغن زیتون: 2 ق س
    • ارگانوی خشک: 1 ق چ

     
    این سالادهای ویژه و لاکچری 
     
    طرز تهیه:
     
    سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط و پنیر فتا را اضافه کنید. روغن زیتون و ارگانوی خشک را با هم مخلوط کرده و روی سبریجات بریزید و سرو کنید.


    سالاد ویژه
     
    راضیه عمادی

    مواد لازم:
     
    • سینه مرغ: 1 عدد
    • نمک: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    • پاپریکا: به مقدار لازم
    • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    • زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم
    • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
    • دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
    • روغن: برای سرخ کردن
    • کاهو (خرد شده): 1 عدد
    • فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
    • گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
    • خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): 1 عدد
    • پنیر گودا (نگینی خرد شده): 150 گرم
    • نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازم
    مواد لازم سس:
     
    • سس مایونز: 3 ق س
    • سس کچاپ تند: 3 ق س
    • نمک: به مقدار لازم
    • شکر: به مقدار لازم
    • پودر سیر: به مقدار لازم
    • پاپریکا: به مقدار لازم
    • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
    • برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم
    • زردچوبه: به مقدار لازم
     
    این سالادهای ویژه و لاکچری 
     
    طرز تهیه:
     
    سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به چاشنی ها آغشته کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سبزیجات خرد شده و پنیر گودا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

    طرز تهیه سس:
     
    تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نان تست برشته و خردشده را اضافه کنید و سرو نمایید.
     
    سالاد فلفل و خیارشور
     
    غزاله خالدی

    • میزان سرو: 2 نفر

    مواد لازم:
     
    • خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد
    • ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم
    • روغن زیتون: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
     
     این سالادهای ویژه و لاکچری
     
    طرز تهیه:
     

    خیار شور خرد شده و ترشی فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. روی مواد روغن بریزید و فلفل سیاه بپاشید. سپس سرو کنید.

    مطالب مرتبط با پست جاری

    نظرات

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی